DZS toiseksi suurin GPON toimittaja EMEAn alueella ja kolmanneksi suurin maailmassa.
DZS on erikoistunut telekommunikaatioalan palveluntarjoajille suunnattujen access-ratkaisuiden laitteistovalmistajaksi . DZS:n liiketoimintasuunnitelma keskittyy näiden tuotteiden kehittämiseen jolloin asiakkaat voivat olla varmoja laitteiden ja tekniikoiden jatkuvasta kehitystyöstä.

DZS on suunnitellut MXK-access alustansa kestämään monia vuosia eteenpäin. Lähtökohtana suunnittelussa on ollut kapasiteetin riittävyys ja joustava muunneltavuus. DZS:n MXK käyttäjien etuna on mahdollisuus ajaa yhdessä ja samassa rungossa useampaa teknikkaa ja se alleviivaa MXK:n merkitystä sijoituksena tulevaisuuteen.

MXK:ssa on korkea porttikohtainen kapasiteetti ja GPON:lla jopa markkinoiden korkein. Lisäksi käytettäessä MXK:ta Multi-Access alustana voidaan helposti löytää säästöä mikäli tila on rajallinen tai kustannuskriittinen.

DZS:n suunnitelmissa on tuoda markkinoille 40GigE ja 100GigE uplink-kortit sekä 10G PON ja WDM-PON -linjakortit. Muista nykyisistä teknologioista kuten DOCSIS3:sta ollaan tehty alustavia suunnitelmia ja markkinoiden kysynnän mukaan ne voidaan tuoda osaksi MXK:n tarjontaa.