WatchGuard Dimension havainnoi verkkosi uhat

WatchGuard Dimension tarjoaa uhkien tunnistamiseen uuden ulottuvuuden. Tämä työväline sisältyy jokaiseen WatchGuardin tietoturvalaitteeseen ja tarjoaa näin mahdollisuuden WatchGuard käyttäjilleen seurata verkon tapahtumia ja samalla pitää huolen, että mahdolliset hyökkäykset pystytään selvittämään nopeasti ja selkokielisillä raporteilla.

Tutkimusten mukaan yritykset tunnistavat kyberuhkia hyvin heikosti (esim. Yrityksiin kohdistuvat kyberuhat 2015, Helsingin kauppakamari). WatchGuard Dimension tarjoaa uhkien tunnistamiseen uuden ulottuvuuden – ja mikä parasta, tämä työkalu sisältyy jokaiseen WatchGuardin toimittamaan verkon tietoturvalaitteeseen! Valtaosa kyberuhista hyödyntää sisäverkon haavoittuvuuksia. Dimensionin raportointi- ja konsolinäkymällä näitä uhkia voidaan estää.

Saatavilla myös Dimension Command, joka mahdollistaa verkon keskitetyn hallinnan. Tämä lisenssi on toistaiseksi saatavilla lanseeraushintaan, joten se kannattaa hankkia nyt!

Mikäli organisaatiollasi ei ole vielä käytössä WatchGuard-tietoturvaa, pyydä WatchGuard-jälleenmyyjääsi tekemään WatchMode-kartoitus. Sen avulla saat arvokasta tietoa verkkosi nykytilasta ja tietoturvan heikkouksista – vakuutut samalla WatchGuardin kyvykkyydestä!

  • Tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden verkon toimintaan ja sen tapahtumiin
  • Sisältyy WatchGuard laitteisiin ilman lisäkustannuksia
  • Selainpohjainen hallintatyöväline

WatchGuard

WatchGuard Firebox T15/T20/T40

WatchGuard Firebox T80

WatchGuard Firebox M270/ M370/ M470/ M570/ M670

WatchGuard Firebox M4600/M5600

Langattomat ratkaisut

UTM-moduulit

Virtuaali / Pilviratkaisut


Lisätietoja:

Tuotetiedot WatchGuardin sivulla