Etäyhteyksien voimakkaan kysynnän vuoksi ohessa ajankohtaista lisätietoa WatchGuard muurien VPN- tunneloinnista

Mobile-VPN tavat, joita WatchGuard tukee ja käyttää: SSL VPN             WG:n Win & Mac SSL VPN client ja muut OS: OpenVPN client softa. IKEv2                  sisäänrakennettu Win/Mac/iOS. Androidiin pitää asentaa StrongSwan client. IPSec                  sisäänrakennettu Mac/iOS/Android. Windowsin pitää asentaa IPSec client L2TP                   sisäänrakennettu Win/Mac/iOS/Android Nykysuositus on käyttää IKEv2 vpn:ää: IKEv2 on paljon nopeampi kuin SSL VPN ja tällä hetkellä näyttää … Lue lisää

Tammikuun kybersää

Tammikuun kybersää aloitti vuoden uudistuneena, mutta sateisena. Pientä poutaa nähtiin myös. Lue tammikuun kybersää

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillerauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020. Käytämme joulutervehdyksiin varatut rahat Pelastakaa Lapset ry:n työn tukemiseksi.

Lokakuun Kybersää

Lokakuun kybersää valui harmaana, silti QSnach-haittaohjelman löytäminen oli merkittävä suomalainen tietoturvateko. Lue lokakuun kybersää.

Syksyn 2019 kybersäävideo on ilmestynyt

Alkusyksyn kybersää on ollut pääosin sateinen. Yleisten viestintäpalveluiden toimivuus on ollut hyvä, mutta useista tärkeistä ohjelmistoista löytyneet haavoittuvuudet tekevät kybersäästä synkän.

Elokuun kybersää

Kyberturvallisuuskeskus julkaisee kybersään säännöllisesti. Lue elokuun kybersää.

Toukokuun kybersää

Haavoittuvuuksien hyväksikäyttö synkensi toukokuun kybersäätä. Lue koko toukokuun kybersää.

Mainetta ja kunniaa Suomeen!

WatchGuard EMEA kumppani tapahtuma Apogee 2019 toteutettiin Kroatian Dubrovnikissa 21.-23.5. Suomesta meillä oli tiivis joukko Gold-kumppaneita 400 eurooppalaisen osallistujan joukossa. Meille suomalaisille erityisen mieluisaa ja mieleenpainuvaa oli Canoraman palkitseminen erittäin kovassa viiden finalistin sarjassa vuoden kumppanina Euroopassa! Tämä saavutus tuli huimasta kasvusta (250%) palveluiden myynnistä, sekä erityismaininta perinteisen liiketoiminnan siirrosta MSSP (Managed Security Service Provider) malliin. Onnittelemme Canoramaa tästä huikeasta saavutuksesta!